SEGRE

Detectats 251 positius a Lleida del 21 al 27 de juny, el 40% asimptomàtics

La delegada de Salut a Lleida, Divina Farreny.

Detectats 251 positius a Lleida del 21 al 27 de juny, el 40% asimptomàticsMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegada de Salut, Divina Farreny, va explicar aquest dimarts que entre el 21 i el 27 de juny es van detectar a Lleida un total de 251 nous casos de SARS-CoV-2, dels quals el 40% són asimptomàtics. “A més, un total de 155 persones van presentar els inicis dels símptomes aquella mateixa setmana”, va detallar, per la qual cosa van poder tallar- se ràpidament les vies de transmissió del virus. Farreny va afirmar que s’estan detectant moltes persones amb Covid perquè es fan moltes proves PCR. “La nostra Atenció Primària és de les que fan més proves a Catalunya”, va apuntar, encara que va precisar que hi ha ajudat el fet que hagin vingut a Lleida moltes persones per treballar a la campanya de la fruita.

Respecte al balanç de Salut corresponent a dilluns, la província ha sumat 32 casos més, dels quals 31 corresponen a la regió sanitària de Lleida i un a la de l’Alt Pirineu i Aran. Així, el total d’infectats és de 3.771, mentre que els morts es mantenen en els 240 i s’han donat tres altes més, amb un total de 1.333. Precisament, Farreny va destacar que de les cinc persones que dilluns eren a l’UCI de l’hospital Arnau, dos han estat traslladades a planta.

D’altra banda, 60 persones amb Covid continuen aïllades a La Manreana i 39 més a l’hotel Rambla, dels quals quatre són positius. Salut encara no ha traslladat ningú a l’hotel Nastasi, on el consell comarcal del Segrià gestionarà el menjar, la seguretat i la bugaderia.

tracking