SEGRE

La Caixa finança amb més de 10.000 € un projecte per a persones amb discapacitat

Imatge d'arxiu del presiden de Caixabank, Jordi Gual.

CaixaBank anticipa als seus clients el pagament de l'atur al 3 d'abrilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació La Caixa finançarà amb més de 10.000 euros un projecte de la Fundació Privada Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes de Barcelona destinat a persones amb discapacitat de la província de Lleida.

Ho ha fet en el marc de la convocatòria d’ajuts per a la Promoció de l’Autonomia Personal, que atorga més de 4,5 milions d’euros a un total de 196 projectes de tot l’Estat. La iniciativa de l’Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes, que beneficiarà prop de noranta lleidatans i els seus familiars, consisteix en cinc estades de cap de setmana i una altra de tres dies.

Hi participen quinze persones amb alguna discapacitat, un equip format per tres coordinadors i quatre monitors, i set voluntaris. L’objectiu és promoure la realització d’activitats inclusives, que fomentin l’autonomia personal i uns hàbits saludables.

Dels projectes finançats aquest any per La Caixa, la discapacitat o el trastorn mental és l’àmbit amb un nombre més elevat de propostes seleccionades. Totes (un total de 133) comparteixen el repte d’oferir suport psicosocial tant als usuaris com als familiars, amb l’objectiu d’empoderar-los perquè puguin viure una vida al més independent possible

tracking