SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Perd la vida un veí d'Alfarràs al bolcar amb el tractor

L'accident es va produir ahir a la tarda a la seua finca d'Albelda || Tercera víctima de l'any amb un vehicle agrícola

Un vehicle de la Guàrdia Civil.

Detinguda una octogenària per ratllar almenys 17 vehiclesSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Alfarràs de 76 anys va perdre la vida ahir a primera hora de la tarda al bolcar el tractor que conduïa a la seua finca, situada al municipi d’Albelda. Els serveis d’emergència van rebre l’avís de l’accident a les 14.45 hores, segons va informar la Guàrdia Civil d’Osca.

Al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil, ambulàncies, un helicòpter medicalitzat i Bombers però no van poder fer res per salvar la vida a la víctima. Pel que sembla, l’agricultor estava treballant quan el vehicle va caure per un marge, va bolcar i va quedar atrapat. La víctima és Sebastià Altemir. El succés va provocar una enorme commoció entre els veïns de la localitat del Segrià.

Aquesta víctima és la tercera de l’any en accident agrícola a les comarques de Lleida. El passat 3 de juny, un veí de Maials de 82 anys va morir al tenir un accident de tractor quan es trobava treballant a la seua finca d’aquesta localitat del Segrià. El primer va ser el 17 d’abril quan un altre veí d’Alfarràs de 72 anys es va quedar atrapat sota el motocultor mentre treballava en la seua propietat situada en aquest municipi del Segrià.

A més, el 28 de març, un home de 50 anys va resultar ferit greu i va ser evacuat en estat greu a l’hospital Joan XXIII de Tarragona en un sinistre a Arbeca.

L’any passat es van registrar tres accidents mortals de tractor a les comarques de Lleida en sinistres a Guissona, Bellvís i Menàrguens. Encara van ser més tràgiques les xifres del 2018, quan es van registrar fins a set accidents mortals, tres dels quals de trànsit. Així mateix, en els últims tretze anys més de quaranta tractoristes han perdut la vida a Ponent. L’any més negre per a l’estadística va ser el 2009, amb vuit casos. En molts d’aquests, es tracta de tractors sense cabines i amb víctimes d’avançada edat.

tracking