SEGRE

GUIA

Detenen l'exnòvia de Jeffrey Epstein per còmplice dels delictes sexuals

Ghislaine Maxwell va ser arrestada ahir per l’FBI.

Ghislaine Maxwell va ser arrestada ahir per l’FBI.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Federal (FBI) dels Estats Units va detenir ahir a l’estat de New Hampshire Ghislaine Maxwell, l’exnòvia i confident del difunt magnat Jeffrey Epstein per la seua presumpta participació en delictes d’agressió sexual a menors i tràfic de persones per a la seua explotació sexual.

Maxwell, que té 58 anys i es trobava pròfuga de la Justícia des de ja feia gairebé un any quan Epstein va ser arrestat, ha estat acusada de ser còmplice dels delictes comesos per qui va ser la parella, així com de conspirar per traficar amb menors a les quals demanava que portessin a terme activitats sexuals de forma il·legal. També ha estat acusada de traficar amb menors per a la seua explotació i de perjuri. “Almenys des del 1994 i fins al 1997, Maxwell va assistir, va contribuir i va facilitar els abusos a menors de 18 anys comesos per Epstein, bàsicament reclutant aquestes joves i contribuint que Epstein n’abusés”, assenyalen documents judicials als quals ha tingut accés la cadena CNN. Entre les víctimes d’Epstein hi hauria fins i tot nenes de catorze anys. Un portaveu de la Fiscalia dels Estats Units va confirmar que la detenció es va produir ahir al matí a New Hampshire.

Epstein portava tot just un mes en una presó després de ser arrestat quan es va penjar a la seua cel·la el mes d’agost del 2019, la qual cosa va portar a tancar el cas en contra seu.

tracking