SEGRE

Entra al primer laberint de blat de moro de Catalunya!

El primer laberint de blat de moro de Catalunya! Més de 2km de passadissos on posar a prova la teva orientació i enginy.

labe 3

labe 3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entra al primer laberint de blat de moro de Catalunya!

Ubicat en un poble de les terres de Lleida, Castellserà, neix el primer laberint de blat de moro de Catalunya. Més de 2 quilòmetres de camins pels quals endinsar-se i esforçar-se per no perdre's. Una experiència inoblidable en companyia de família o amics. La finca agrícola és a la casa rural Cal Tonet, coneguda com a Masia Esperança, on us esperen els seus propietaris per fer-vos sentir com a casa.

ACTIVITATS

A la masia, a més d'intentar fer el recorregut del laberint amb èxit, també s'hi poden dur a terme altres activitats. Són:

1) Recorregut pel laberint

El recorregut pel laberint de blat de moro és una activitat lúdica a l’aire lliure disponible només durant la temporada d’estiu, fins a finals de setembre/principis d’octubre, depenent de les condicions climatològiques. Ideal per a fer en família o amics, grups de fins a 10 persones*, apte per a totes les edats.

El camp consta d’unes 3 hectàrees d’extensió i més de 2 km de passadissos fets de rengleres de blat de moro. La sensació de desorientació és total, ja que el blat de moro mesura uns 2 metres d’alçada. Per tant, és recomanable que les persones claustrofòbiques s'abstinguin.

Durant el recorregut es realitza una gimcana que consisteix en dos jocs diferents. En alguns camins sense sortida s'hi troben 2 cartells: en el primer hi ha  seran preguntes simpàtiques sobre curiositats de la natura i animals. Al segon cartell hi haurà una paraula, que amb la suma de totes les que trobis podràs formar una frase bonica. Tindreu aproximadament una hora per a completar el recorregut pel laberint, però, aconseguireu trobar la sortida?

Horaris: oberts cada dia de 9 a 13 i de 17 a 12 de la nit. El preu és de 3€ (de 3 a 10 anys), 5€ (majors de 10 anys). Què cal portar per a realitzar l’activitat? Calçat i roba còmode, gorra per protegir-nos del sol i llanterna si es realitza l’activitat de nit. Es recomana dur el mòbil durant l’activitat i posar-se repel·lent de mosquits.

2) Recorregut pel laberint i sopar a la fresca

Aquesta activitat inclou un sopar a la fresca a la Masia Esperança, situada a la mateixa finca del Laberint. Podreu assaborir un àpat fred de productes de km 0 que és compon d’una amanida verda per compartir, pa amb tomàquet, truita de patates casolana, embotits i formatge. De postres podreu escollir entre gelat, iogurt, pastís de gelat de llimona i formatge o sorbet de llimona. El menú inclou vi, aigua, gasosa, cafè i infusions. El sopar es començarà a servir a partir de les 20 h fins a les 23 h. El preu del paquet és de 10 € (de 3 a 10 anys), 19 € (majors de 10 anys).

3) Laberint del terror

Viu l’aventura més terrorífica de l’estiu. Endinsa’t en un laberint de terror amb la teva família o amics. Una sensació de suspens i multitud de camins us estan esperant! Aconseguireu vèncer la por i trobar la sortida? Tindreu aproximadament una hora per acabar-lo. Aquest recorregut és únic i només es podrà fer un cop per persona. El preu és de 10€ (majors de 10 anys).

4) Allotja't al laberint

Realitza una escapada laberíntica. Queda’t a dormir a la nostra Masia i passa una nit envoltat de regadius.

Podràs cancel·lar l’activitat en cas de situació meteorològica adversa o de qualsevol circumstància greu que no permeti el correcte desenvolupament d’aquesta.

Més informació laberintdeblatdemoro.cat

tracking