SEGRE

ENTITATS ACTIVITATS

Sortides terapèutiques contra el càncer

L'AECC recupera aquestes iniciatives després del confinament a Mollerussa, Tàrrega, Balaguer, Tremp i Lleida || Fer exercici i evitar la por del contagi, entre els objectius

Balaguer va ser un dels primers grups a recuperar les sortides presencials de l’AECC.

Balaguer va ser un dels primers grups a recuperar les sortides presencials de l’AECC.AECC LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida ha iniciat les primeres sortides presencials amb pacients de càncer al pla després del confinament provocat per la pandèmia del coronavirus.

La iniciativa, que porta el lema de Reactiva’t, es fa amb grups reduïts i amb totes les mesures de seguretat necessàries. Concretament, s’han organitzat sortides a Mollerussa, Tàrrega, Balaguer, Tremp i Lleida. L’objectiu de totes aquestes activitats és que els pacients amb càncer puguin tornar a la normalitat, retrobar-se, fer exercici físic i evitar la por al contagi que els ha causat el Covid-19, atès que són un col·lectiu vulnerable davant d’aquest virus.

Les primeres sortides es van fer el passat 15 de juny a Mollerussa i Balaguer com una prova pilot. Gràcies a la bona acollida que van tenir, l’AECC Lleida va decidir continuar programant noves sortides a les capitals del Pla d’Urgell i la Noguera. També s’hi van afegir Tàrrega, Tremp i Lleida. La pròxima activitat de Reactiva’t es durà a terme dilluns vinent, dia 6 de juliol, a Tàrrega a les 9.00 hores.

L’entitat no ha parat les activitats durant el confinament sinó que les ha adaptat per poder fer-les de manera telemàtica, amb l’acompanyament social, psicològic i emocional necessari per als pacients i les seues famílies, que han viscut una doble batalla contra la malaltia durant la pandèmia del coronavirus.

Durant l’any passat, l’AECC Lleida va atendre més de 1.600 pacients a les cent delegacions que té repartides per tota la província. L’any passat, l’entitat va arribar als 850 voluntaris a tot el territori.

tracking