SEGRE

GUIA

Desapareix l'actriu Naya Rivera, de 'Glee' al caure en un llac

El seu fill, de 4 anys, el van trobar viu

L’actriu d’origen porto-riqueny Naya Rivera.

L’actriu d’origen porto-riqueny Naya Rivera.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu nord-americana Naya Rivera, d’origen porto-riqueny i una de les cares més reconegudes de la sèrie de televisió Glee, va desaparèixer dimecres a la tarda després de caure a l’aigua en un llac proper a Los Angeles. La policia de Ventura, un comtat al nord de la ciutat californiana, va començar les tasques de recerca al rebre una trucada d’emergència hores després que l’actriu llogués una embarcació d’esbarjo amb el seu fill al llac Piru.

D’acord amb mitjans de comunicació locals, els passatgers d’un segon pot van trobar el fill de Rivera, de 4 anys, sol i adormit al vaixell amb una armilla salvavides. Pel que sembla, el menor estava il·lès i va comentar a les autoritats que va sortir a nadar amb la seua mare però ella mai va tornar. A l’embarcació llogada es va localitzar una segona armilla salvavides per a adults sense utilitzar, segons els primers reports que han transcendit. Malgrat usar drons, helicòpters i equips de busseig, la policia no va trobar l’actriu durant la primera jornada de l’operatiu.

Rivera és molt coneguda pel seu paper de Santana López a la popular sèrie musical Glee i també ha figurat en els crèdits del xou televisiu Devious Maids.

tracking