SEGRE

INICIATIVES AJUTS

Solidaritat davant la pandèmia

L'Autocine Resquitx Golmés dóna 1.511 € al CAP de Mollerussa || Una campanya de la Fundació La Caixa recapta 28.000 € per al Banc dels Aliments de Lleida

Imatge de la donació de l’autocine al CAP de Mollerussa.

Imatge de la donació de l’autocine al CAP de Mollerussa.ALBERT MIQUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels aspectes positius de la pandèmia ha estat les innombrables mostres de solidaritat que han sorgit per lluitar contra el coronavirus i les seues dramàtiques conseqüències i que encara continuen duent-se a terme. És el cas de l’Autocine Resquitx Golmés, que dimecres va entregar 1.511 euros al CAP de Mollerussa corresponents a la recaptació solidària que es va portar a terme durant les sessions de cine els caps de setmana de juny.

L’import correspon al 20% de la quantitat ingressada (un euro per entrada) que l’organització va decidir que es destinaria a la sanitat de la comarca del Pla d’Urgell en la lluita contra la pandèmia de Covid-19. L’autocine de Golmés es va convertir en el primer que es va posar en marxa a Catalunya durant l’estat d’alarma i va ser una iniciativa del restaurant Resquitx, Circuit Urgellenc i l’ajuntament de Golmés per revitalitzar el lleure al Pla.

D’altra banda, la Fundació La Caixa, amb el suport operatiu de CaixaBank, ha recaptat més de 28.000 euros per al Banc dels Aliments de Lleida gràcies a la campanya Cap llar sense aliments.

L’entitat benèfica calcula que durant el mes de juny ha atès un 35% més de persones i ha detectat un increment de les persones que sol·licitaven per primera vegada ajuda alimentària com a conseqüència de les dificultats econòmiques. La campanya ha recaptat més de 3,3 milions d’euros a Espanya i 713.000 euros a Catalunya.

tracking