SEGRE

Successos

La bateria d'un patinet elèctric explota i provoca un incendi en un habitatge

Va ocórrer a Alacant

Imatge d’arxiu d’una dona en patinet elèctric pel carril bici de l’avinguda del Segre.

Imatge d’arxiu d’una dona en patinet elèctric pel carril bici de l’avinguda del Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) d’Alacant han extingit aquesta passada matinada un incendi originat per l’explosió de la bateria d’un patinet elèctric en un habitatge del carrer Virgen del Socors.

En el succés, segons la Regidoria de Seguretat, han resultat ferides dos persones i un Policia Local per inhalació de fum. Un dels ferits ha estat derivat a l’hospital.

El SPEIS va rebre l’emergència passats les 4.10 hores, i fins el lloc dels fets es va desplaçar un ampli dispositiu de bombers que va intervenir per evacuar les vuit persones de l’habitatge afectat.

Segons van informar els inquilins, el foc es va originar mentre dormien i que després d’escoltar una forta explosió, i en comprovar que la bateria del patinet estava cremant i que el foc s’era propagant al sofà, van decidir llançar els objectes en flames per la finestra.

Els bombers a la seua arribada van comprovar que el foc es trobava localitzat en una de les habitacions i que el sofà estava cremant al carrer.

Els sanitaris han assistit a dos inquilins per inhalació de fum i ferides als peus, en trepitjar vidres escampats pel terra de l’immoble. Un d’ells va ser traslladat a l’hospital. A més un agent de Policia Local també va necessitar assistència a l’ambulància per inhalació de fum.

L’explosió de la bateria del patinet es va originar per causes que es desconeixen. Des del SPEIS han alertat que ja són diversos els incendis en els últims mesos provocats per les bateries dels patinets elèctrics. Per això, han recomanat no carregar les bateries durant la nit i tenir-les vigilades per prevenir aquest tipus d’incendis.

Les tasques d’extinció es van donar per finalitzada passades les 5.00 hores, i posteriorment s’han realitzat les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva, i l’habitatge ha quedat parcialment afectada.

tracking