SEGRE

INICIATIVES PANDÈMIA

Cervera presenta la Festiuada, 43 activitats de lleure durant l'estiu

Per impulsar la cultura i el comerç local

Presentació del projecte al Centre d’Empreses Innovadores.

Presentació del projecte al Centre d’Empreses Innovadores.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera va presentar ahir el programa d’activitats d’estiu Festiuada. Aquesta nova iniciativa inclou 43 propostes diferents que tenen per objectiu impulsar el lleure, la cultura i el comerç local a partir d’avui i fins al 12 de setembre.

Segons l’alcalde, Joan Santacana, el programa inclou activitats ja programades com el Cinema a la fresca o la proposta gastronòmica Ganes de dijous, i es complementa amb altres de caràcter cultural, turístic i de lleure en petit format que tindran lloc principalment al carrer i, en la majoria de casos, dins de l’horari comercial. Així mateix, l’edil de Cultura, Mireia Brandon, va explicar que la Festiuada sorgeix després de la suspensió de l’Aquelarre per oferir una alternativa als comerços i als artistes locals que tradicionalment participen en la festa de les bruixes.

Entre les diferents propostes es troben concerts, teatre i recitals de poesia fins al setembre

En aquest sentit, està previst que el certamen inclogui des de teatre, amb la vista teatralitzada Temps d’Universitat, que tindrà lloc demà a les 12.00 hores als patis de la Universitat, fins a poesia, com la que s’oferirà la mateixa jornada a la plaça del Fossar a les 20.00 hores a càrrec de Salva Soler i Dani Orviz. També inclourà concerts com el de la Cobla Maricel del 2 d’agost a les 19.30 hores a la plaça de la Universitat, o el del 7 d’agost a càrrec del grup local Inversend Band a les 19.00 a la plaça Santa Anna. Per la seua part, la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Carulla, va explicar que el projecte ha comptat amb la complicitat dels departaments de Cultura, Turisme i Promoció Econòmica del consistori i també amb la participació d’entitats locals i l’associació de comerciants. El pressupost de la Festiuada és d’uns 20.000 euros.

tracking