SEGRE

GUIA

Beca per a un treball sobre catèters venosos

Distinció del Col·legi d'Infermeres de Lleida per a cinc investigadors de l'Arnau

Foto de família de l’Equip de Teràpia Intravenosa de l’hospital Arnau de Vilanova, que ha rebut la beca d’investigació del COILL.

Foto de família de l’Equip de Teràpia Intravenosa de l’hospital Arnau de Vilanova, que ha rebut la beca d’investigació del COILL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Equip de Teràpia Intravenosa de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, integrat per Alejandro Bergua, Anna Escolà, Jordi Farré, Miriam Llauradó i Carme Serret, ha estat distingit amb la X Beca al Millor Projecte d’Investigació que atorga el Col·legi d’Infermeres de Lleida (COILL).

L’estudi d’aquests investigadors, que ara rep 6.000 euros de finançament, té per objectiu trobar evidències científiques que “la utilització d’adhesiu tissular de manera protocol·litzada després de la inserció de catèters venosos disminueix la pèrdua de sang, el reg de flebitis i les incidències per culpa del desplaçament del catèter”, segons expliquen els mateixos autors.

Així mateix, Laura Paloma i Gemma Amat han rebut el XXVIII Premi Josep M. Camps i Balagué de Recerca, dotat amb 1.800 euros, per la seua anàlisi de la progressió de la malaltia renal crònica en pacients que pateixen diabetis mellitus.

tracking