SEGRE

RELIGIÓ TRADICIONS

Primeres comunions postconfinament a Tàrrega

L'església de Santa Maria de l'Alba en va acollir quatre diumenge

Celebració de les comunions diumenge passat a l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega.

Celebració de les comunions diumenge passat a l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega.ANNA M. FARRÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La “nova normalitat” que encara persisteix en algunes comarques de Ponent com la de l’Urgell està permetent als temples d’aquests territoris anar recuperant a poc a poc les celebracions dels seus actes litúrgics. Així, diumenge passat dia 19 l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega va acollir les primeres quatre comunions de l’any després d’estar tancada durant unes quantes setmanes, concretament des de mitjans de març, a causa de les restriccions imposades per les autoritats sanitàries en relació amb la pandèmia desencadenada pel Covid-19.

El rector de la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega, mossèn Josep Maria Vilaseca, i el diaca permanent, Joan Novell, van presidir la cerimònia en una església plena de familiars i amics dels quatre nens que anaven a prendre la primera comunió i també d’alguns feligresos, tots complint les mesures de seguretat pertinents.

Així mateix, la parròquia té previst continuar celebrant comunions durant l’estiu, així com durant els caps de setmana del 26 i 27 de setembre i del 10 i 11 d’octubre, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Val a recordar que les principals mesures de seguretat que han de seguir els assistents a celebracions religioses en tots aquells municipis on són permeses aquestes activitats són el distanciament social i l’obligatorietat de portar la mascareta.

tracking