SEGRE

ESTIU LLEURE

Les Borges manté les seues festes

Previstes del 4 al 8 de setembre, estaran envoltades de mesures de seguretat i tindran menys activitats || L'Associació d'Amics de Sant Magí suspèn la celebració

Multitud de persones van assistir als actes de les festes majors de les Borges Blanques l’any passat.

Multitud de persones van assistir als actes de les festes majors de les Borges Blanques l’any passat.AJUNTAMENT DE LES BORGES BLANQUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges Blanques va decidir ahir mantenir la celebració de la seua festa major, prevista del 4 al 8 de setembre. En aquest sentit, des del consistori van indicar que a causa de la crisi sanitària actual provocada per la pandèmia de Covid-19 algunes activitats han hagut d’ajornar-se i aquelles que puguin celebrar-se estaran envoltades de forts protocols de seguretat per evitar possibles contagis.

“La necessitat d’implementar diferents mesures de protecció sanitària ens ha portat a replantejar-nos la nostra festa major i a reinventar-nos perquè es pugui celebrar algun esdeveniment”, va explicar la regidora de Cultura, Ariadna Salla. Així, serà obligatori portar mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en cada activitat i durant les actuacions el públic estarà assegut i separat per la distància social pertinent. Així mateix, les persones que acudeixin als actes hauran de registrar-se en una app o recollir invitacions al mateix ajuntament, perquè així aquest pugui controlar millor els aforaments d’uns espais que encara estan per determinar. A les festes d’aquest any no hi haurà ball però sí concerts d’orquestra. També se suspenen les carreres de barques, la zona de penyes, l’encontre de Gegants Grallers i Correfocs i el correbars.

D’altra banda, l’Associació d’Amics de Sant Magí de Cervera ha suspès les activitats tradicionals i més multitudinàries de la festa de Sant Magí com són la Marxa a la Brufaganya, l’entrada i el repartiment de l’aigua, així com la presentació del Quadern, les exposicions, el sopar i el ball.

tracking