SEGRE

Catalunya demanarà el tancament del lleure nocturn 15 dies més

El president, Quim Torra, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en roda de premsa.

El president, Quim Torra, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en roda de premsa.LAURA FÍGULS/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha avançat aquest dijous que ha demanat que es prorrogui la resolució del Govern, adoptada el 24 de juliol en el marc del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat), de mantenir els locals de lleure nocturn tancats 15 dies més a partir d’aquest diumenge. En la roda de premsa de seguiment dels casos de coronavirus a Catalunya i preguntat sobre la continuïtat d’aquesta mesura, ha dit: "Com a secretari de Salut Pública he demanat que es prorrogui la resolució en els termes en els quals hi ha aprovada".

Davant del final d’aquesta mesura diumenge, Argimon ha reiterat: "Des de la Conselleria de Salut proposarem que la resolució relativa al lleure nocturn es renovi durant un període de 15 dies més".

En preguntar-li sobre si recorreran la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de permetre als bars, restaurants, terrasses i sales recreatives obrir més enllà de la mitjanit –contra la resolució inicial del Govern–-, ha dit: "Tenim el recurs preparat però hi ha un tema que depèn de justícia, que farà que es presenti a partir del dia 11. El 12 si no recordo malament"

tracking