SEGRE

LLEURE AUDIOVISUAL

El cine es re-desconfina a Lleida

El JCA Alpicat, el multisales més gran de Ponent, va reobrir ahir per segona vegada des de l'inici de la pandèmia amb només un 30% de l'aforament || La pel·lícula de Santiago Segura, la més vista

Alguns dels assistents ahir, comprant entrades al JCA Alpicat per veure una de les primeres projeccions des de fa gairebé un mes.

Alguns dels assistents ahir, comprant entrades al JCA Alpicat per veure una de les primeres projeccions des de fa gairebé un mes.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El complex multisales més important de Ponent, el JCA Alpicat, va reobrir ahir per segona vegada des de l’inici de la pandèmia. La primera vegada va ser el 26 de juny, quan Lleida va entrar en la nova normalitat, però al cap de poc més de dos setmanes, el 13 de juliol, va haver de tornar a tancar a causa del nou confinament del Segrià. Per a aquesta segona reobertura, el multicine ha implementat una sèrie de mesures, entre les quals destaquen l’ús obligatori de mascareta a tot el recinte, un nou protocol de neteja i desinfecció i una reducció d’aforament del 70%, un 20% més del que estipula la normativa actual. La directora general del grup, Montse Cortada, va explicar que “podríem vendre el 50% de l’aforament, però hem optat per fer-ho segons s’estabilitzi la situació”. En aquest sentit, el programa que assigna els seients bloqueja de forma automàtica els que envolten cada grup de compra.

Així mateix, la pel·lícula més vista ahir va ser la segona part de la comèdia Padre no hay más que uno, dirigida per Santiago Segura. Altres estrenes que es van poder veure són The way back, amb Ben Affleck, i ¡Que suene la música!, amb Kristin Scott Thomas.

Altres mesures són mampares a les taquilles i gel hidroalcohòlic a l’abast dels clients

Així mateix també estan en cartellera altres títols que havien d’estrenar-se durant el temps que el complex ha romàs tancat com ¡Scooby!, Superagente Makey o Voces.D’altra banda, el ministeri de Cultura, a través de l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), va llançar ahir la campanya El cine és un lloc segur, sumant-se a la iniciativa #YoVoyAlCine posada en marxa per distribuïdors i exhibidors cinematogràfics.

Els Cinemes Guiu de la Seu reobren al cap de 5 mesos Els Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell, l’únic complex d’aquest àmbit a tota la comarca de l’Alt Urgell, també va reobrir ahir les portes després de cinc mesos tancat. Així, la reobertura va ser tot un èxit, seguint tots els protocols necessaris a causa del coronavirus, i amb gran afluència de famílies veïnes de la Seu amb nens.

Alguns dels assistents ahir, comprant entrades al JCA Alpicat per veure una de les primeres projeccions des de fa gairebé un mes.

Alguns dels assistents ahir, comprant entrades al JCA Alpicat per veure una de les primeres projeccions des de fa gairebé un mes.ITMAR FABREGAT

tracking