SEGRE

INICIATIVES JOVENTUT

Un estiu 'de pel·lícula' a Lleida

Deu adolescents d'entre tretze i disset anys han començat a rodar un curtmetratge, en el marc de l'Agenda Jove || N'escriuran el guió, actuaran i editaran les imatges

El taller va començar dilluns i es porta a terme al centre Lleida Jove del carrer la Palma.

El taller va començar dilluns i es porta a terme al centre Lleida Jove del carrer la Palma.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu joves d’entre tretze i disset anys van començar dilluns el rodatge d’un curtmetratge que s’emmarca dins del programa d’activitats que ha organitzat per aquest estiu l’àrea de Joventut de l’ajuntament de Lleida. El taller es porta a terme al centre Lleida Jove del carrer la Palma, on els adolescents s’encarregaran de tot el procés creatiu. I és que, a més d’aprendre noves tècniques audiovisuals, hauran de treballar com un autèntic equip cinematogràfic per escriure el guió, actuar, buscar les localitzacions de les escenes i editar les imatges. Des de l’àrea de Joventut de la Paeria van explicar que “dur a terme activitats audiovisuals amb joves és un mitjà molt enriquidor per treballar la creativitat i la sensibilitat respecte a temes d’actualitat que es debatran per escriure el guió”.

A més d’aprendre noves habilitats audiovisuals, la iniciativa té com a objectiu proporcionar als participants valors com el compromís, la solidaritat o l’empatia, en un entorn en el qual coneixen noves amistats.

El taller finalitzarà a finals d’aquest mes d’agost i el curtmetratge que en resulti es compartirà a través del canal de YouTube de la Paeria. Entre les propostes de l’Agenda Jove per aquest estiu hi havia també un taller d’iniciació a la fotografia per aprendre a treure més partit de la càmera, un tour fotogràfic per diferents punts de la ciutat i workshops en anglès. Per als joves d’entre setze i vint-i-cinc anys, el programa oferia la possibilitat de participar com a ballarí en el nou videoclip de la campanya per prevenir agressions sexistes.

tracking