SEGRE

ESTIU CORONAVIRUS

Arranca la festa d'Alcarràs més curta

Amb tan sols tres actes i sense públic, ahir va tenir lloc la proclamació de les pubilles i hereus i el pregó || Vilagrassa suspèn les celebracions davant de l'augment de casos

Proclamació de les pubilles i els hereus de la festa major d’Alcarràs ahir davant dels seus familiars.

Proclamació de les pubilles i els hereus de la festa major d’Alcarràs ahir davant dels seus familiars.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reduïdes festes d’Alcarràs van donar ahir el tret de sortida a la plaça del Mercat amb la tradicional proclamació dels hereus i pubilles a la qual només van poder assistir els seus familiars. Així mateix, l’associació de teatre amateur del poble, Baobap, va ser l’encarregada de pronunciar el pregó amb una petita representació que va reivindicar el teatre i la cultura en directe en temps de la Covid-19. L’acte va acabar amb l’actuació musical de Pepet, integrant del grup Pepet i Marieta, que va interpretar la cançó de les festes d’aquest any, Alcarràs, on vas? Els veïns del poble van poder seguir en directe per YouTube tots els actes.

En aquesta línia demà tindrà lloc a partir de les 23.30 hores l’espectacle Bona gent del televisiu Quim Masferrer, que recorrerà els carrers del municipi perquè totes les persones puguin veure’l. Així mateix, l’ajuntament controlarà que no es produeixin aglomeracions als carrers. Finalment un castell de focs artificials posarà punt final diumenge a les festes majors d’Alcarràs.

D’altra banda, l’ajuntament de Vilagrassa va decidir ahir suspendre la festa major prevista del 4 al 6 de setembre. L’alcalde, Jordi Serés, va explicar que “és una decisió que prenem amb molta tristesa a causa de la situació sanitària actual que viu la nostra comarca i el país en general. Esperàvem les festes per retrobar-nos amb la nostra petita comunitat”.

En aquest sentit, Serés va avançar que, “malgrat el risc d’establir compromisos de futur, ens agradaria traslladar alguns dels actes programats a la festa major de Sant Sebastià, que esperem que es pugui celebrar”.

tracking