SEGRE

TRADICIONS LLEURE

Festes majors pendents del temps

Miralcamp inicia el programa d'activitats amb Cinema a la Fresca, que canvia d'ubicació per la tempesta || Guissona adapta les celebracions, amb cita prèvia

Sessió de cine ahir al Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté, a Miralcamp.

Sessió de cine ahir al Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté, a Miralcamp.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miralcamp va iniciar ahir la celebració de la festa major amb una sessió de cine amb la pel·lícula Jumanji. Davant de la previsió de pluja, l’activitat, que s’havia de celebrar a l’aire lliure, es va traslladar al Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté, i va començar a dos quarts de vuit. Entre els actes previstos per avui hi ha l’espectacle Stunt Show, previst inicialment a l’avinguda Doctor García Teixidó i que finalment es durà a terme a l’avinguda Pla d’Urgell, a partir de les 11 del matí. Les activitats s’allargaran fins dilluns vinent, amb la clausura de les festes amb un castell de focs artificials.

Per una altra banda, l’ajuntament de Guissona ha optat per reduir els actes que havia previst per a la festa major, que s’havia de celebrar entre el 4 i el 10 de setembre, després de l’anunci del Govern de prohibir les trobades socials durant 15 dies. El consistori va explicar ahir en un comunicat que finalment només mantindrà sis propostes, totes amb reserva prèvia i en un únic espai ubicat al carrer Verge del Claustre número 60 (Enginyeria). L’ajuntament va advertir que aquesta nova proposta pot també veure’s modificada en qualsevol moment si la situació actual respecte a la pandèmia canvia o es publiquen noves mesures i restriccions.

Per la seua part, Tremp també va presentar un programa per a la festa major, que se celebrarà del 4 al 8 de setembre, marcat per la Covid-19, però que comptarà amb espectacles i activitats per a tots els públics. Hi haurà aforament limitat i amb els protocols de seguretat sanitària, a més de potenciar la presència d’espectacles i companyies locals.

tracking