SEGRE

GUIA

El casal d'infants de la Seu ha acollit 119 nens aquest estiu

Distribuïts en nou torns setmanals i en petits grups

Alguns dels joves participants al casal d’estiu municipal de la Seu d’Urgell.

Alguns dels joves participants al casal d’estiu municipal de la Seu d’Urgell.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 119 nens i nenes han participat aquest estiu en les activitats programades durant les últimes nou setmanes pel Casal Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell. Així, els menors s’han distribuït en nou torns setmanals i en petits grups, acompanyats per una directora de lleure, els responsables de les activitats, monitors i també voluntaris.

La crisi sanitària desencadenada pel coronavirus ha provocat que a part de la creació de més torns i la reducció de grups, les mascaretes, la neteja de mans i la distància de seguretat hagin estat molt presents en totes les activitats.

La gran majoria es van desenvolupar a l’aire lliure o en la naturalesa aprofitant l’entorn de la ciutat.

Així mateix, el casal ha comptat amb la participació setmanal d’un personatge de ficció creat per a l’ocasió, la superheroïna superanti-Covid-19, que recordava als petits les mesures de seguretat.

En aquest sentit, la regidora d’Infantesa de l’ajuntament de la Seu, Núria Tomàs, va destacar la importància de la planificació prèvia i va agrair “el treball, la responsabilitat i la dedicació que han demostrat diàriament totes les persones implicades”.

tracking