SEGRE

MÚSICA LLEIDA TV

Tot a punt per al concert més essencial a la Seu Vella

Avui a la Seu Vella a partir de les 18.00 hores en honor a tots els professionals que lluiten contra la pandèmia i com a homenatge a les víctimes de la Covid-19

Des de Lleida TV també es van ultimar els detalls.

Des de Lleida TV també es van ultimar els detalls.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els integrants de l’Orquestra Julià Carbonell de Lleida (OJC) i la formació musical integrada per metges Ars Medica van portar a terme durant tot el dia d’ahir els últims assajos previs del concert Essencial. Tothom per tothom, que se celebra avui a la Seu Vella a partir de les 18.00 hores en honor a tots els professionals que lluiten contra la pandèmia i com a homenatge a les víctimes de la Covid-19.

L’esdeveniment, que serà a porta tancada, podrà seguir-se a través de Lleida TV, que ha desplegat un ampli equip per poder retransmetre’l, incloses sis càmeres HD i dos grues de 5 i 8 metres, tot plegat sota la batuta del realitzador Aitor Marichalar. El concert estarà dividit en quatre parts: Dol, Absència, Fortalesa i Esperança. Entre cada una es visualitzarà un poema visual de l’artista lleidatà Anselm Ros.

“Aquest és un acte molt emotiu i volem estar al costat de la societat en aquests moments difícils, demostrant que la cultura està al seu servei”, va explicar ahir el director de les dos formacions, Alfons Reverté.

Des de Lleida TV també es van ultimar els detalls.

Des de Lleida TV també es van ultimar els detalls.MAITE MONNÉ

tracking