SEGRE

La província de Lleida suma 59 nous casos de Covid i continua baixant el risc de rebrot

La xifra de morts es manté en 324 després de les cinc defuncions anunciades diumenge

Un total de 618 persones s’han fet la PCR voluntàriament en els cribratges massius a la capital.

Un total de 618 persones s’han fet la PCR voluntàriament en els cribratges massius a la capital.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha notificat aquest dilluns, amb dades recollides fins ahir diumenge, 59 nous casos de coronavirus a la província de Lleida, 54 dels quals al pla. En total, la demarcació acumula 12.081 casos de Covid-19 confirmats des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a la xifra de defuncions, es manté en 324 – dels quals 295 a la regió sanitària de Lleida i 29 a la de l'Alt Pirineu i Aran–, després dels 5 morts anunciats ahir, decesos que es van produir entre el 31 d’agost i el 3 de setembre.

D'altra banda, continua baixant el risc de rebrot, tant al pla com al Pirineu, amb 153 i 152 punts, respectivament, per sota de la mitjana catalana. No obstant, només Terres de l'Ebre es troba fora del risc 'alt', segons la categorització del departament de Salut.

En aquest sentit, el conjunt de Catalunya ha sumat uns altres 1.022 positius per Covid-19 en les últimes 24 hores i 35 noves hospitalitzacions provocades per aquest virus, però manté la tendència a la baixa de la corba de contagis en situar-se el risc de rebrot (EPG), l'índex que mesura el potencial de creixement, en els 174,96 punts.

Així, l'EPG continua sent alt –ho és des que supera la barrera dels 100 punts–, si bé baixa gairebé sis punts respecte a aquest diumenge i pràcticament 25 amb relació a dilluns passat, quan gairebé assolia els 200.

tracking