SEGRE

La Fundación La Caixa i CaixaBank entreguen prop de 600 lots escolars a menors vulnerables de Lleida

Fundació La Caixa

Fundació La Caixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundación La Caixa i CaixaBank entregaran 119.895 kits escolars de material escolar a menors de tot Espanya atesos pel programa CaixaProinfancia, dirigit a llars en situació de pobresa amb nens, i altres entitats socials. Un total de 592 equips seran repartits a la província de Lleida.

Els lots es distribuiran per les més de 400 entitats socials de tot el país que desenvolupen el programa CaixaProinfancia, amb la implicació de col·legis, administracions públiques i la xarxa d’oficines de CaixaBank, ha informat aquest dijous la Fundación La Caixa en un comunicat.

Amb tres modalitats diferents per adaptar-se a cada cicle educatiu, els lots inclouen una motxilla, un estoig, llapis de colors, retoladors, una llibreta, un joc de regles, un compàs, una calculadora científica i una funda arxivador ecològica.

El president de la Fundación Bancaria La Caixa, Isidre Fainé, ha assegurat que l’entitat treballa perquè els menors que "es troben en situacions difícils, disposin de més oportunitats, sempre orientats a aconseguir una equitat més gran".

A Espanya, un de cada tres nens pateix la pobresa infantil, una situació que no només es tradueix en una falta de recursos econòmics, sinó en la dificultat d’accedir al dret universal de l’educació.

L’entitat assenyala que aquesta realitat s’ha vist agreujada per la crisi social i econòmica de covid-19, afectant llars que fins ara gaudien d’una certa estabilitat i generant que més de menors es trobin en risc de vulnerabilitat.

tracking