SEGRE

EDUCACIÓ ENTITATS

Retorn a l'escola dilluns per als 44 alumnes cecs lleidatans

Formació específica per a professors

Un total de 44 alumnes cecs lleidatans tornen l’escola.

Un total de 44 alumnes cecs lleidatans tornen l’escola.ONCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dilluns que ve s’incorporaran a les aules els quaranta-quatre estudiants sordcecs, cecs o amb problemes greus de visió de la província de Lleida (1.166 a tot Catalunya).

Ho faran majoritàriament a l’escola ordinària i per tal de garantir la seua plena inclusió en l’entorn educatiu, sobretot en el context actual de pandèmia, els professors itinerants de suport del Servei Educatiu compartit entre l’ONCE i el departament d’Educació treballen per adaptar la seua atenció educativa consultant de manera individualitzada i tenint en compte les necessitats de cada alumne.

A més a més, rebran una formació dirigida a desenvolupar i reforçar les competències digitals per poder adaptar els recursos necessaris per a una formació presencial, semipresencial o a distància, segons la situació de cada alumne i l’avanç de la crisi sanitària.

Així doncs, els docents aprendran a utilitzar diferents plataformes educatives, a portar a terme connexions per àudio o videoconferència, a tenir accessibilitat a recursos educatius digitals i a millorar la productivitat de les classes utilitzant eines TIC.

tracking