SEGRE

Lleida manté la pedalada popular de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Tindrà lloc aquest diumenge, amb un format i un recorregut adaptat a la situació sanitària actual

Va congregar uns dos mil participants.

Pedalada del Dia sense Cotxes a LleidaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional pedalada popular que cada any es celebra a Lleida amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura torna aquest diumenge als carrers de la ciutat, segons ha anunciat l'ajuntament. Així, el consistori ha mantingut aquesta iniciativa modificant-ne el format i adaptant-la a la nova situació sanitària, evitant les aglomeracions de persones. D’aquesta manera, enlloc d’una única hora de sortida, s’ha adequat un recorregut que es podrà fer durant tot el matí, en horari lliure, des de les 9.30 fins a les 13.30 hores.

El recorregut, de 7,4 quilòmetres, anirà per carrils bicicleta i carrers tallats a la circulació majoritàriament. A la sortida es donarà una matrícula als participants, i a l’arribada rebran un obsequi amb sucs de fruita, barretes energètiques i altres productes. El recorregut s’ha dividit en 6 etapes en total, amb estands de les empreses col·laboradores.

Tant la sortida i l’arribada es situaran a Rambla Ferran, i el recorregut anirà per l’Avinguda del Segre, el carrer Corregidor Escofet, Avinguda Prat de la Riba fins a la plaça Ricard Viñes, Avinguda de Balmes, Rambla Aragó, Avinguda Catalunya, la Universitat, Cappont i tornada pel Carrer Blondel.

tracking