SEGRE

LOTERIES SORTEIG

Expectació a Tàrrega pel premi milionari

El nom de l'afortunat segueix sent una incògnita || Nombrosos clients s'animen a provar amb l'Euromilions

Moreno, al costat del cartell amb l’import del bitllet afortunat.

Moreno, al costat del cartell amb l’import del bitllet afortunat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molta expectació durant la jornada d’ahir a Tàrrega per conèixer el nom de l’afortunat o afortunada que dimarts a la nit va ser agraciat amb un milió d’euros en el sorteig El Milió de l’Euromilions. Malgrat això, en aquest sentit no hi va haver tanta sort i el seu nom encara era una incògnita a última hora de la tarda malgrat les nombroses especulacions.

Sí que ho van celebrar en gran a l’administració de loteria Atrapasomnis de Tàrrega, on es va segellar el bitllet guanyador amb el següent codi: FCJ85583. Fa dos dècades que Josefa Moreno hi treballa i des de fa un any n’és la propietària. Moreno va explicar ahir que “fa poc vam batejar l’administració amb el nom d’Atrapasomnis i ara ja podem dir que hem començat a atrapar somnis”.

Des de l’administració de loteria Atrapasomnis, acabada de batejar, “ja atrapem somnis”

Moreno va revelar sentir-se “molt emocionada i contenta, és molt bonic poder repartir sort i un premi d’aquestes característiques”.

Durant la jornada d’ahir van ser molts els clients que es van atansar a l’administració de loteria Atrapasomnis de Tàrrega, o que van trucar per telèfon per “donar-nos l’enhorabona”. Moreno va afirmar que “avui [per ahir] la gent s’ha animat a segellar bitllets per al sorteig de l’Euromilions de divendres”. Moreno va afegir que “tant de bo tinguem una altra vegada sort”.

Malgrat que va reconèixer que “no és fàcil”, va apuntar que “amb només una aposta et pot tocar una quantitat considerable, per la qual cosa sempre val la pena provar-ho”. Moreno espera que aquest premi animi les vendes de cara a la loteria de Nadal.

Quan SEGRE va anar ahir a la tarda a aquesta administració de loteria del carrer de Sant Joan, hi havia dos clientes. La María i l’Anna van coincidir que si haguessin estat les afortunades, que van assegurar que no era el cas, destinarien una bona part del premi a liquidar les seues hipoteques. La María va afegir que “aniria també una o dos setmanes de vacances i després tornaria a la feina i a la rutina”, mentre que l’Anna va comentar que “algun caprici ens donaríem”.

tracking