SEGRE

Un joc de realitat virtual amb la Seu Vella com a escenari, premiat al Japó

La campanya 'Legends of Catalonia' ha estat guardonada per partida doble al país nipó

La Seu Vella, amb dracs i guerrers en un joc de realitat virtual
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Catalana del Turisme (ACT) ha estat guardonada per partida doble per la seua campanya 'Legends of Catalonia' en la sisena edició dels Japan Tourism Awards, uns premis organitzats per la Japan Association of Travel Agents, principal associació de turisme del país nipó. La campanya de l’ACT ha estat guardonada amb el premi Excellent Partner Award i amb el premi especial Digital Utilitzation Special Award que reconeix aquelles iniciatives que utilitzen la tecnologia per promocionar el turisme, ha informat l’entitat pública en un comunicat.

'Legends of Catalonia' és un projecte dut a terme per l’Agència Catalana de Turisme amb la col·laboració de Sony España, i que té per objectiu la promoció de Catalunya com a destinació turística d’una forma totalment innovadora, sent la primera campanya que utilitza un joc de realitat virtual per a la promoció d’una destinació turística.

El repte consisteix a desbloquejar les sis medalles que donen accés al diari secret de Sant Jordi amb l’ajuda de personatges com l’excapità del FC Barcelona Carles Puyol, o l’alpinista Edurne Pasaban; a aquests personatges, s’afegeix una trama que transcorre en sis llocs emblemàtics de Catalunya: l’amfiteatre romà de Tarragona, La Seu Vella de Lleida, la muntanya de Montserrat, el Cadaqués dalinià, el mercat de Sant Antoni i la Sagrada Família de Barcelona.

El joc, presentat a finals de 2018, ha arribat a les 400.000 descàrregues en PlayStation i a la plataforma per a ordinadors Steam, per tot el món; encara està disponible i es pot descarregar en quatre idiomes: català, castellà, anglès i japonès.

La Seu Vella, amb dracs i guerrers en un joc de realitat virtual

VÍDEO. La Seu Vella, amb dracs i guerrers en un joc de realitat virtual

tracking