SEGRE

ESNOTICIA

La UAB expedienta un professor per negar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis jurídics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han iniciat un procediment administratiu davant del cas d’un professor que negava l’existència de la pandèmia, rebutjava utilitzar la mascareta durant les classes i incitava els alumnes a no utilitzar-la. Segons va informar la UAB, fins que no es tingui constància del rebut de notificació per part del professor “no es faran públiques les mesures que la universitat prendrà si el docent persisteix en la seua actitud”, però va assenyalar que “en cap cas no permetrà que ningú no deixi d’utilitzar mascareta o vulneri les normes de seguretat”. El Consell de l’Estudiantat de la UAB havia denunciat el cas al seu compte de Twitter.

Per una altra banda, la conselleria de Salut va prorrogar ahir per una setmana determinades mesures restrictives per la pandèmia de coronavirus a Reus amb la finalitat de contenir el brot, i va introduir especificitats relatives a l’inici del curs escolar i universitari, per permetre els desplaçaments necessaris.

Així doncs, es manté la recomanació de quedar-se a casa i continua també el 50% d’aforament en interiors de bars i en terrasses.

Quant a l’evolució de la pandèmia, a Catalunya ahir es van notificar 1.383 nous casos de coronavirus i 16 morts més. Així mateix, els indicadors de rebrot i de transmissió del virus van augmentar lleugerament.

tracking