SEGRE

SNFC operarà trens entre Madrid i Barcelona el 2021 sense parada a Lleida

Ofereix 10.000 viatges a un euro i sense parada a Lleida || Promoció per viatjar a ciutats franceses a partir de 25 €

Personal de Renfe

Renfe llança ofertes de feina per a diferents perfils professionalsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operador francès SNCF s’estrenarà a les línies d’alta velocitat espanyoles a partir del 15 de març del 2021 sota la mateixa marca comercial amb què opera a França, Ouigo, i a la línia que uneix Madrid i Barcelona amb parades a Saragossa i Tarragona, excloent-ne Lleida. La companyia cobrirà aquest trajecte amb l’Euroduplex, un tren d’Alstom de dos plantes, amb capacitat per a 509 places i amb un bar a l’interior, i es compromet així a posar a la venda “en les pròximes setmanes” bitllets econòmics capaços de competir amb el tren low-cost de Renfe.

El seu debut en l’alta velocitat espanyola comportarà la creació de 1.300 llocs de treball, tant directes com indirectes i majoritàriament indefinits, i amb una forta presència femenina, que ja suposa el 52% de la plantilla. Abans que res, Rielsfera, la filial de l’empresa gal·la que gestionarà el negoci a Espanya, pretén que Ouigo suposi un “compromís amb el país”, i vol fer que la gent que ara agafa el cotxe, l’avió o que directament no pot viatjar ho faci a través de les seues línies d’alta velocitat.

Per això, perquè els seus futurs clients es familiaritzin amb aquest nou servei, la companyia llançarà demà 10.000 bitllets a un euro per a les primeres persones que es registrin al seu nou web ouigo.com/es a les 18.00 hores. Aquests usuaris rebran un bo que podran bescanviar per places per a qualsevol dels serveis que llançaran a partir del mes de març, els bitllets del qual es podran adquirir durant les properes setmanes a un preu competitiu.

D’altra banda, Renfe-SNFC en Cooperación ha llançat una promoció per viatjar en trens d’alta velocitat de Barcelona, Girona o Figueres fins a diverses ciutats de França a partir de 25 euros. La campanya té una durada de tres dies, des de dilluns fins dimecres, i permetrà viatjar amb descomptes fins al 10 de gener del 2021. La promoció és vàlida des de les estacions de Barcelona, Girona o Figueres per viatjar fins a París i Lió a partir de 29 euros en classe turista o bé des de 39 euros per a aquelles persones que prefereixin viatjar en classe preferent. La iniciativa també inclou les destinacions de Montpeller i Nimes des de Barcelona, Girona o Figueres a partir de 25 euros en classe turista o des de 35 euros en preferent. Els bitllets es podran adquirir a través dels canals de venda habituals, la pàgina web renfe.com, en estacions, oficines de Correus i agències de viatge.

tracking