SEGRE

ESNOTICIA

Trenta-dos centres amb uns 600 alumnes contagiats a Lleida

Salut va fer ahir 372 PCR a Almenar

Les proves al poliesportiu d'Almenar.

Trenta-dos centres amb uns 600 alumnes contagiats a LleidaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Covid ha provocat confinaments en trenta-dos centres educatius de les comarques de Lleida i Aran amb un total de 596 alumnes o docents. La més afectada és el Segrià, on hi ha contagis en nou centres amb 351 estudiants de divuit grups fent quarantena per dinou positius. A la Noguera hi ha tres col·legis, a l’Urgell cinc, a la Segarra quatre, també quatre al Pla, dos al Pallars Jussà, un al Sobirà i un altre al Solsonès. Pel que fa a Aran, hi ha contagis a l’institut i a la guarderia.

Pel que fa al Segrià, el col·legi d’Almenar és el més afectat amb sis grups confinats i 126 persones aïllades; el segueix el col·legi Cervantes i els instituts Joan Oró, Torre Vicens i La Mitjana (amb dos grups confinats); i per la seua banda, l’institut Ronda i les escoles Fedac, Mater Salvatoris i la Doctor Serés d’Alpicat tenen un grup confinat cadascun.

Salut va portar a terme ahir 372 proves PCR de cribratge a l’entorn de l’escola d’Almenar, encara que els tests ja es van iniciar dilluns al detectar-se un elevat augment a primers de setmana. Es van efectuar al poliesportiu des de primera hora del matí i fins a les 19.00 de la tarda. Segons va assenyalar fonts municipals, de les tres a dos quarts de cinc les anàlisis es van obrir a la població d’entre divuit i trenta-cinc anys de pobles veïns com Alguaire, Alfarràs, Algerri i Ivars, cosa que va motivar llargues cues davant del pavelló.

tracking