SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

Balaguer suspèn la festa del Posa't la Gorra de l'11 d'octubre per la Covid-19

Imatges del 'Posa't la gorra' d'AFANOC, a Lleida

'Posa't la gorra' d'Afanoc, a BalaguerÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer tenia previst celebrar el proper 11 d’octubre la cinquena edició de la festa solidària amb Afanoc Posa’t la Gorra. Tanmateix, a causa de la pandèmia, la comissió organitzadora, juntament amb la Paeria de Balaguer, ha decidit anul·lar les activitats que comporten aglomeracions com la carrera-caminada, la Fira dels Somnis i el dinar solidari, segons va informar ahir Balaguer Televisó.

Malgrat ajornar aquests esdeveniments, els organitzadors mantenen altres activitats entorn de la festa com la venda de samarretes i gorres amb la qual s’espera recaptar fons per col·laborar un any més en la investigació del càncer infantil. Així mateix, l’organització també ha proposat fer una caminada virtual registrant el recorregut i fent difusió a través de les xarxes socials. En aquest sentit, s’anima les empreses a formar part del Pont de la Generositat i col·laborar-hi tot fent un donatiu econòmic.

A través de les xarxes socials, Afanoc també va instar a continuar col·laborant amb l’entitat i ajudar les famílies que acompanyen.

Per la seua banda, Mollerussa acollirà diumenge la quarta edició de la festa Posa’t la Gorra amb un canvi de format a causa de la Covid-19 i també d’ubicació, ja que passa del Parc Municipal, com a les edicions anteriors, a fer-se a la plaça Manuel Bertrand.

tracking