SEGRE

ESNOTICIA

El risc de rebrot del pla de Lleida és el més baix de Catalunya

Per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, però amb 145 punts

L’Estat entrega 35.500 mascaretes - El subdelegat del Govern, José Crespín, va entregar ahir 35.500 màscares a la Paeria, que repartirà entre els més vulnerables i empleats municipals.

L’Estat entrega 35.500 mascaretes - El subdelegat del Govern, José Crespín, va entregar ahir 35.500 màscares a la Paeria, que repartirà entre els més vulnerables i empleats municipals.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La regió sanitària de Lleida té per primera vegada des de l’inici de la pandèmia el risc de rebrot més baix de totes les de Catalunya, amb 145,8 punts. Encara que l’índex és alt, és lluny dels 946 del pic del passat 16 de juliol, quan la mala situació epidemiològica al Segrià va disparar els indicadors. A més, fins ahir, la regió de Terres de l’Ebre era la que tenia el risc més baix, que fins i tot va arribar a ser de 0 punts al juny, però ara ja ha arribat a 166,80 punts. D’altra banda, la mitjana catalana se situa en els 206,57 punts, per la qual cosa la situació general continua empitjorant.

La regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran contrasta amb la del pla, ja que compta amb el risc de rebrot més alt de Catalunya, amb 587,78 punts, a causa dels mals índexs de la Cerdanya, amb 2.099 punts, encara que Aran en té 371. Malgrat que la mitjana al Pirineu ha pujat set punts respecte al dia anterior, la tendència va a la baixa per primera vegada des del 12 de setembre.

Com a bona notícia, el nombre de persones ingressades per la Covid a la regió sanitària de Lleida es manté estable amb 58, de les quals 22 són a l’hospital Arnau de Vilanova, cinc a l’UCI, i 36 en centres privats. D’aquesta manera, l’hospital Santa Maria ja ha quedat lliure de pacients infectats i la intenció de Salut és que continuï així si la situació ho permet.

D’altra banda, Salut va notificar ahir 55 nous positius, dels quals 52 corresponen a Ponent, que ha superat els 12.000, amb 12.015. Al Pirineu ja són 1.096 els casos totals i hi ha onze persones ingressades.

tracking