SEGRE

Eugènia Piqué, una model lleidatana premiada a la 080

Distinció de joves dissenyadors a l’última edició del certamen || Compagina aquesta faceta amb estudis i bàsquet

Eugènia Piqué, de 25 anys i del Palau, continua estudiant a Barcelona.

Eugènia Piqué, de 25 anys i del Palau, continua estudiant a Barcelona.Javi Ávila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eugènia Piqué és una jove del Palau d’Anglesola que ha estat recentment guardonada en l’última edició del certamen 080 Barcelona Fashion Week.

La lleidatana de 25 anys va rebre el premi a la millor model a la desfilada dels joves dissenyadors de l’acadèmia LCI en la qual van desfilar models de Towanda Models, l’agència per a la qual treballa Piqué.

Entre les qualitats reconegudes, els dissenyadors van valorar l’actitud, la puntualitat i la col·laboració de la model en les diferents desfilades. Un reconeixement que va fer especial il·lusió a la jove lleidatana, que porta des de petita vinculada al món de la moda.

Tanmateix, les desfilades només són una de les facetes d’aquesta jove del Pla d’Urgell, que compagina la passarel·la i les sessions de fotos amb els estudis (ha cursat Enginyeria de Sistemes Biològics a la UPC i aquest any començarà un màster d’Enginyeria Biomèdica a la UB), amb la seua passió pel bàsquet, esport en el qual també ha aconseguit reconeixements. Des dels 6 anys està federada i des dels 18 forma part de l’equip de Vallfogona de Balaguer. A més a més, a l’estiu, època en la qual torna al Palau, treballa al laboratori de l’empresa Nufri de Mollerussa.

Equip de bàsquet femení de Vallfogona de Balaguer

Equip de bàsquet femení de Vallfogona de BalaguerCedida per E.P.

tracking