SEGRE

LLEURE TRADICIÓ

Dia de música en les festes

La jornada va comptar amb els concerts de Helen, Balkan Paradise Orchestra i Judit Neddermann || Avui, últim dia, Seguici i focs artificials

La cantant i compositora Judit Neddermann, durant el concert.

La cantant i compositora Judit Neddermann, durant el concert.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A poc a poc les Festes de Tardor de Lleida més atípiques fins a la data marcades pels protocols de seguretat contra la Covid-19 van arribant a la fi. Així, durant la jornada d’ahir, la penúltima, la música en directe va ser l’única protagonista de l’agenda festiva. En aquest sentit, desenes de persones van assistir a la tarda al concert de la cantautora lleidatana, Helen, al recinte dels Camps Elisis.

Posteriorment, va ser el torn dels barcelonins Balkan Paradise Orchestra que van presentar l’espectacle Odissea Tour, i per la seua banda a la nit, la cantant i compositora Judit Neddermann va posar el colofó a la jornada, també als Camps Elisis.

Avui, últim dia de festa, està previst que comenci amb els Grallers de Lleida despertant els veïns de la ciutat amb

les Matinades (08.00 hores), que recorreran diversos carrers. Més tard, els Camps Elisis acolliran els espectacles familiars d’Anna Confeti (11.00 hores) i de la companyia La Bleda (12.30 hores) i a la plaça Sant Joan (11.30 hores) es durà a terme el tradicional

Seguici amb una desfilada de lluïment dels elements de la cultura popular.

Ja a la tarda tindran lloc els concerts del grup de versions Pernil Salat i els rapers Tribade als Camps Elisis i una cantada d’havaneres a la plaça Sant Joan. Les Festes de Tardor d’aquest 2020 s’acomiadaran amb un castell de focs artificials, aquesta vegada des de la Seu Vella.

La cantant i compositora Judit Neddermann, durant el concert.

La cantant i compositora Judit Neddermann, durant el concert.ITMAR FABREGAT

tracking