SEGRE

RELIGIÓ CERIMÒNIES

Missa funeral per les víctimes de la Covid a la Catedral

Serà oficiada pel bisbe de Lleida demà a les 19.00 hores || També s'inaugurarà la nova il·luminació del temple

Imatge d’arxiu d’una missa a la Catedral el maig passat.

Imatge d’arxiu d’una missa a la Catedral el maig passat.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Catedral de Lleida acollirà demà a les 19.00 hores la missa funeral en record a les persones mortes a causa de la Covid-19, més de 350 a Ponent. El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, presidirà la cerimònia en la qual es recordarà les víctimes de la diòcesi així com les persones que han emmalaltit per coronavirus. Així mateix, s’acompanyarà les famílies que han patit aquesta situació.

L’ofici estava previst per al passat 26 de juliol, però es va haver d’ajornar a causa del confinament a la comarca del Segrià aquest estiu per la pandèmia.

El Petit Cor de la Catedral i l’Orfeó Lleidatà actuaran en la cerimònia que, al seu torn, servirà també per inaugurar la nova il·luminació del temple.

La missa. que serà retransmesa en director per Lleida TV, es durà a terme seguint les recomanacions sanitàries vigents per evitar contagis.

Val a recordar que les noves restriccions aprovades per la Generalitat per contenir el nou brot de la Covid inclou restriccions d’aforament en els actes religiosos, que es limiten a un 50% d’aforament. Així mateix, com en les altres misses celebrades a la Catedral des de l’inici de la pandèmia i el retorn de l’activitat, els assistents hauran de guardar la distància personal de seguretat de dos metres, anar amb mascareta i s’establiran circuits d’entrada i sortida.

tracking