SEGRE

El pla de Lleida arriba als 500 punts de risc de rebrot i suma 9 morts més

Salut comunica també dos noves defuncions per Covid-19 al Pirineu

Proves PCR a Les Borges Blanques a finals de la setmana passada.

El pla de Lleida arriba als 500 punts de risc de rebrot i suma 9 morts mésAjuntament de Les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’índex de risc de rebrot de Covid-19, que té en compte el nombre de casos confirmats i la velocitat de propagació del virus, ha arribat als 500 punts a la regió sanitària del pla de Lleida (23 punts més que el dia anterior), segons les últimes dades del departament de Salut. Es tracta de cinc vegades més del límit que marca el ‘risc alt’ de rebrot segons la categorització de la Generalitat, tot i que segueix lluny de les xifres que presentava el Segrià quan va viure el segon confinament al juliol.

A la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran el risc de rebrot se situa 336 punts, sis més que el dia anterior, mentre que la mitjana catalana creix 28 punts fins els 466.

D’altra banda, Salut ha comunicat aquest dimarts 11 noves defuncions per coronavirus a la província de Lleida, nou de les quals a les comarques del pla. En total, la demarcació acumula 363 defuncions per Covid-19 confirmades des de l’inici de la pandèmia (325 al pla i 38 al Pirineu).

Pel que fa als nous contagis, la província de Lleida suma en les últimes hores 151 nous casos confirmats de coronavirus, dels quals 137 al pla. Lleida ciutat registra 60 nous casos, amb un índex de rebrot de 520 punts, 68 més que el dia anterior.

El pla de Lleida té 14.108 casos confirmats des de l’inici de la pandèmia i el Pirineu, 1.463.

tracking