SEGRE

Sánchez farà una declaració institucional a les 13.00 hores sobre l'evolució de la pandèmia

Sánchez ofereix a Casado congelar la llei del Poder Judicial per negociar la seua renovació

Sánchez ofereix a Casado congelar la llei del Poder Judicial per negociar la seua renovacióEFE/Mariscal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, realitzarà una declaració institucional a les 13.00 hores a La Moncloa, per valorar els acords assolits aquest dijous al Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS) i l’evolució de la pandèmia a Espanya, segons ha informat Moncloa.

El Govern central va aprovar aquest dijous amb les Comunitats Autònomes en el CISNS un nou pla de mesures per lluitar contra el coronavirus, en el qual s’estableixen quatre nivells d’alerta.

No obstant això, en aquesta reunió no es va arribar a prendre una decisió sobre l’aplicació d’un toc de queda per reduir la mobilitat nocturna; una mesura que alguns territoris porten dies defensant i que Comunitats com Castella i Lleó o València ja han anunciat que posaran en marxa.

Referent a això, el Govern espanyol es va comprometre a estudiar aquesta mesura i sobretot, la cobertura jurídica que requereix, encara que el ministre de sanitat, Salvador Illa, ha afirmat en diverses ocasions que implicaria la declaració de l’estat d’alarma.

tracking