SEGRE

Lleida redueix el risc de rebrot i la velocitat de transmissió

Salut notifica tres noves defuncions per Covid-19 al pla

Lleida suma 41 positius i tres defuncions per Covid-19

Lleida suma 41 positius i tres defuncions per Covid-19SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Lleida confirma amb l’última actualització de dades de Salut la tendència a la baixa de les xifres epidemiològiques. Així, aquest dilluns el web del departament situa en 640 punts el risc de rebrot de Covid-19 al pla de Lleida, 34 menys que el dia anterior; mentre que l’índex al Pirineu descendeix 86 punts, fins els 410. En el conjunt de Catalunya el risc de rebrot és de 835 punts, 54 menys que ahir.

Pel que fa a la velocitat de transmissió del virus (l’Rt), les comarques del pla la rebaixen en set centèsimes en aquesta última actualització de dades, fins a l’1,07, i el Pirineu ja baixa de l’1 (l’objectiu de Salut pel que fa a aquesta taxa), fins el 0,86, després d’una davallada de setze dècimes. En el conjunt de Catalunya la velocitat de transmissió és de l’1,12.

No obstant la millora d’aquests índexs, les dades de defuncions aquest dilluns no són positives i s’han notificat tres noves morts per coronavirus a la regió sanitària del pla de Lleida –amb un total de 339 morts des de l’inici de la pandèmia–, on creixen també lleugerament els ingressos en hospitals públics en les últimes hores, amb tres més, fins a 102. El Pirineu, de la seua banda, es manté amb 43 víctimes mortals des de dijous passat.

D’altra banda, Salut ha comunicat 153 nous casos de coronavirus a la província de Lleida, 144 dels quals al pla. Tota la demarcació té confirmats des de l’inici de la crisi sanitària un total de 18.595 casos de coronavirus.

tracking