SEGRE

INICIATIVES TOTS SANTS

Montgai decora amb flors 80 nínxols i tombes a la campanya 'Tothom recordat'

Els cementiris de Montgai i Butsènit es van omplir ahir de flors.

Els cementiris de Montgai i Butsènit es van omplir ahir de flors.AJUNTAMENT DE MONTGAI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Montgai, en col·laboració amb el Consell d’Entitats de Montgai i Butsènit, va omplir ahir de flors els dos cementiris d’aquest municipi. Ho va fer en el marc de la campanya Tothom recordat, amb la qual han volgut retre homenatge a tots aquells difunts que, ja sigui per les restriccions de mobilitat decretades per les autoritats sanitàries o per altres motius, no van rebre la tradicional ofrena floral durant la festivitat de Tots Sants.

“Hem detectat que hi ha tombes i nínxols que, per motius diversos, no han pogut ser cuidades pels seus propietaris. Això pot generar una sensació de deixadesa del cementiri i d’oblit de les persones que aquí estan enterrades, encara que familiars i amics les continuïn tenint present en els seus pensaments”, va explicar l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert.

En total, el consistori va decorar ahir vint nínxols i seixanta tombes als cementiris de Montgai i Butsènit.

Encara que la idea inicial de la campanya era convidar tots els veïns perquè dipositessin flors i recordessin tots els que ja no hi són, “la pandèmia ens ha obligat a limitar la participació”, va apuntar Gilabert, que va destacar que “l’objectiu és que tots els difunts del municipi siguin recordats”.

tracking