SEGRE

GUIA

Desallotgen la dona de Mainat per ordre judicial

La jutge ha concedit al productor l'ús de l'habitatge familiar a Barcelona || Li atorga també la custòdia dels dos fills

Angela Dobrowolski, investigada per temptativa d’assassinat.

Angela Dobrowolski, investigada per temptativa d’assassinat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una comitiva judicial va desallotjar ahir Angela Dobrowolski, esposa i en procés de separació del productor de televisió Josep Maria Mainat, de la casa que els dos van compartir a Barcelona com a domicili familiar. Segons Europa Press, a les vuit del matí va entrar la comitiva judicial a la casa i, una hora després, agents de Mossos d’Esquadra van canviar el pany de la porta principal de l’habitatge. La jutge del Jutjat de Primera Instància 16 de Barcelona va ordenar el desallotjament després d’acordar que Dobrowolski, investigada per presumptament intentar assassinar Mainat, havia d’abandonar el domicili on ha viscut el matrimoni durant onze anys.

La magistrada també va atorgar a Mainat l’ús de la residència i la custòdia dels fills en comú. Segons van explicar diversos veïns, dimarts a la nit Dobrowolski suposadament va treure mobles i llums de l’interior de la casa amb l’ajuda de personal de mudances.

La dona de Josep Maria Mainat és investigada per un presumpte delicte de temptativa d’assassinat amb traïdoria per impedir que el membre de La Trinca i productor televisiu avancés amb els tràmits de divorci i no perdre així la seua part de l’herència milionària. Segons aquestes investigacions, Dobrowolski li hauria administrat insulina mentre dormia, amb la qual cosa li hauria provocat un quadre hipoglucèmic. El passat dia 21 de setembre, els Mossos d’Esquadra la van arrestar per presumptament haver sostret xecs en blanc amb la firma del seu marit amb la finalitat de robar-li diners. Així mateix, el Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona va acordar el mes passat mantenir en llibertat provisional Angela Dobrowolski, i li va posar una ordre d’allunyament d’un quilòmetre respecte a Josep Maria Mainat, li va retirar el passaport i li va imposar la condició de presentar-se al jutjat cada setmana.

tracking