SEGRE
Malgrat la boira matutina que es va aixecar amb el pas de les hores, diumenge hi va haver centenars de persones que van acudir a la canalització del riu, el parc de la Mitjana o l'Horta per fer caminades, rutes amb bicicleta o a córrer.

Caminades i esport a LleidaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prohibició de sortir del municipi sense motiu justificat va suposar, com ja va passar el cap de setmana anterior, que molts ciutadans aprofitessin la jornada per fer caminades o esport en espais verds de les seues localitats. En el cas de la ciutat de Lleida, malgrat la boira matutina que es va aixecar amb el pas de les hores, hi va haver centenars de persones que van acudir a la canalització del riu, el parc de la Mitjana o l’Horta per fer caminades, rutes amb bicicleta o a córrer. Aquestes escenes es van repetir a la resta de localitats de la província, cosa que no va poder fer-se dissabte per la pluja.

S’ha de recordar que les activitats esportives individuals a l’aire lliure es poden dur a terme entre municipis limítrofs. Aquesta situació també ha provocat que els Bombers de la Generalitat no efectuessin cap rescat de muntanya durant el cap de setmana al Pirineu lleidatà. Unes intervencions que s’havien disparat en els últims mesos a causa de l’augment de l’afluència de persones.

Per la seua banda, els Mossos d’Esquadra van continuar fent ahir controls de mobilitat a les principals carreteres, en les quals hi va haver molt poc trànsit i no van registrar pràcticament cap accident.

tracking