SEGRE

Your Wedding Dream, primer esdeveniment virtual per a noces a les Terres de Lleida

Inscripcions a Your Wedding Dream. Entre tots els participants es sortejarà un servei de Wedding Planner totalment gratuït i un premi de 3.000€

Your Wedding Dream, primer esdeveniment vitual per a noces a les Terres de Lleida

Your Wedding Dream, primer esdeveniment vitual per a noces a les Terres de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim 28 i 29 de novembre el Restaurant Resquitx de Golmés acollirà l’esdeveniment perfecte per organitzar una boda en un marc incomparable, serà en format virtual per poder respectar les mesures actuals.

Les parelles de nuvis comptaran amb l’assessorament de manera gratuïta d’una Wedding Planner que els presentarà i gestionarà entrevistes personalitzades amb els propietaris de les empreses participants (restauració, vestit de núvia, fotografia, mestre de cerimònies, decoració, il·luminació, joieria, músics, artesania, floristeria, animació infantil, entre altres). Aquestes oferiran els seus serveis, promocions i ofertes especials vàlides només per aquest esdeveniment que atendrà a un màxim de 200 futurs matrimonis de la demarcació de Lleida que vulguin casar-se durant el 2021 o el 2022.

Your Wedding Dream posa en marxa aquesta iniciativa per a poder facilitar el contacte entre clients, wedding planners i empreses del sector nupcial de manera que puguin treballar coordinats i oferir les millors ofertes als nuvis. A més, han desenvolupat una opció virtual amb una aplicació mòbil, única d'aquestes característiques a Espanya, que permet als nuvis crear la seva pròpia boda amb accés a informació essencial per poder contactar amb diferents proveïdors.

L'esdeveniment serà de 10:00h a 20:00h i es disposarà d'un horari per poder garantir una total atenció als nuvis. A més, entre els participants que es descarreguin l’app i que contractin un mínim de 3 empreses per a la seva boda, se sortejarà un servei de Wedding Planner totalment gratuït i un premi de 3.000 €.

Per a més informació o inscripcions: www.yourweddingdream.es

tracking