SEGRE

FIRES ESDEVENIMENTS

Bona nota del primer De Nuvis virtual

El saló agrupa 120 expositors i més de 1.000 visitants en una primera edició totalment digital || La plataforma seguirà activa fins a la pròxima fira i s'hi podran sumar més empreses

Desfilada de les últimes tendències en vestits de núvia de la firma Marina Codina.

Desfilada de les últimes tendències en vestits de núvia de la firma Marina Codina.FIRA DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saló De Nuvis ha sabut treure profit de la situació atípica per la pandèmia i va tancar ahir una nova edició amb un total de 120 expositors, un nombre superior a anys anteriors i amb una plataforma digital que seguirà activa fins a la pròxima edició per continuar donant suport a un sector tocat per la crisi sanitària. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, va assenyalar que el balanç ha estat “totalment positiu”, també en una aposta digital que ha pogut fer visible el teixit empresarial i que ha proporcionat al sector “una plataforma eficaç i directa” per tenir accés al seu mercat.

En aquest sentit, va anunciar que DeNuvis com a plataforma digital seguirà activa fins a la pròxima edició del saló i que s’hi podran sumar les empreses del sector que vulguin.

Els expositors del saló també mantindran actius durant uns dies els descomptes especials

Així mateix, va recordar que la inscripció per als visitants seguirà oberta i que les persones inscrites poden demanar una cita virtual amb els proveïdors de la fira per obtenir informació, resoldre dubtes i assessorament personalitzat. Les videoconferències es podran fer fins al 19 de novembre.

A més, la setmana que ve continuaran les activitats paral·leles a la fira, com tallers, presentacions i la passarel·la, i molts dels expositors mantindran durant uns dies les promocions i descomptes especials. Fins ara, s’han inscrit més de 1.000 visitants al saló digital i Oró va destacar que a banda de les cites virtuals també n’hi va haver de presencials.

Finalment, Oró va remarcar l’esforç tecnològic que ha suposat transformar una fira presencial en una altra de totalment digital i que en aquest sentit De Nuvis és un saló pioner a Catalunya.

tracking