SEGRE

El Disc de la Marató 2020, aquest diumenge amb Segre

El Disc de la Marató 2020, aquest any dedicat a la Covid-19, es posarà a la venda el diumenge 29 de novembre al preu de 10 euros amb SEGRE.

Disc Marató

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 20 de desembre arriba una nova edició de La Marató de TV3 i aquest any s'ha decidit dedicar-la a la Covid-19 per tal de sensibilitzar i divulgar sobre la malaltia i apel·lar a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades. A més d'un programa d'unes 15 hores en directe, durant el qual es recapta una mitjana d'uns 11 milions d'euros, també es duran a terme altres accions com són: la venda del Disc de la Marató i el Llibre de la Marató.

Pel que fa al Disc de la Marató 2020, les 19 cançons que inclou seran un reflex del paper que té i ha tingut la música durant la pandèmia i el confinament: protagonista del dia a dia i refugi d'emocions i de vivències. Amb un rècord de participació de 54 artistes  -24 dels quals interpreten la cançó col·lectiva "Serem més forts", que protagonitza l'espot-  aquesta edició del disc s'ha elaborat i produït amb enregistraments telemàtics i estudis aïllats, seguint les directrius i els protocols marcats per les autoritats sanitàries. Hi trobarem cançons interpretades per Diana Navarro, Rozalén, Francisco, El Arrebato, Sebastián Yatra o Nil Moliner, entre altres i es posarà a la venda el diumenge 29 de novembre al preu de 10 euros amb Segre.  També es podrà comprar online a la botiga de TV3 a partir del 30 de novembre.

DISC DE LA MARATÓ 2020 Venda: diumenge, 29 de novembre Preu: 10 euros Al teu quiosc habitual amb SEGRE

tracking