SEGRE

Sánchez diu que una part substancial de la població es vacunarà en el primer semestre del 2021

Espanya serà, juntament amb Alemanya, el primer país de la UE amb un pla complet de vacunació

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez; la presidenta de l'Executiu riojà, Concha Andreu , i la delegada del Govern a La Rioja, María Marrodán, a la seua arribada al Museu Würth a Agoncillo.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez; la presidenta de l'Executiu riojà, Concha Andreu , i la delegada del Govern a La Rioja, María Marrodán, a la seua arribada al Museu Würth a Agoncillo.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que, juntament amb Alemanya, Espanya serà el primer país de la Unió Europea en tenir un pla complet de vacunació que s’aprovarà dimarts vinent en Consell de Ministres i permetrà que una part substancial de la població espanyola pugui estar vacunada en el primer semestre de 2021.

Sánchez ha fet aquest anunci durant la presentació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Economia Espanyola, "Espanya pot", juntament amb la presidenta del Govern de La Rioja, Concha Andreu, al Museu Würth, situat a la localitat riojana d’Agoncillo.

Ha explicat que aquest pla de vacunació, que es prepara des del mes de setembre passat, es presentarà dimarts vinent al Consell de Ministres.

A més, ha dit que es preveu incrementar en 10.000 les places de formació sanitària per avançar la incorporació de nous professionals a fi de reforçar els serveis de salut de totes les comunitats autònomes.

"Queden mesos durs per davant", ha subratllat, però "el full de ruta està traçat", a partir del respecte de les decisions dels experts i a les institucions, el reforç de la cogovernança i en la confiança en la comunitat global".

tracking