SEGRE

Una estudiant denuncia que les seues companyes la conviden a anar-se'n del pis per tenir covid

Parc de Gasset a Ciudad Real.

Parc de Gasset a Ciudad Real.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una estudiant d’Infermeria al campus de la Universitat de Castella-la Manxa a Ciudad Real ha denunciat a través de les xarxes socials que les seues companyes de pis l'han convidat a marxar a casa dels seus pares en confirmar-se que havia donat positiu en covid-19 després de fer-se la prova PCR. L’estudiant Elena Cañizares ha decidit publicar a les xarxes socials aquesta denúncia que s’ha fet viral en les últimes hores.

Ha explicat que ahir diumenge es va fer la PCR, perquè està estudiant Infermeria i havia de fer pràctiques, i en conèixer el resultat positiu, els ho va comunicar a les seues companyes del pis que comparteix a Ciudad Real i on diu que viu el 90 % del seu temps.

Ahir, segons relata a Twitter, els va comentar a les seues companyes, que se n’havien anat als seus pobles a passar el cap de setmana, el positiu, després de la qual cosa, segons sempre el seu testimoni, aquestes per videotrucada li van dir que se n’hauria d’anar al seu poble amb els seus pares.

Cañizares recorda que els seus pares, de més de 60 anys, tenen una delicada situació perquè el seu pare ha patit un infart i la seua mare pateix d’hipertensió.

Les companyes de l’estudiant l’han convidat a anar-se’n del pis perquè quan elles acabin també la quarantena que han de fer per haver estat juntes puguin tornar al pis, tot això, malgrat que la jove els havia proposat de realitzar la quarantena sense sortir de la seua habitació, com li havia recomanat la rastrejadora que va contactar amb ella.

La seua decisió, ha indicat a Twitter, no va ser ben rebuda per les seues companyes de pis, malgrat que els havia comentat que podien conviure utilitzant els llocs comuns com la cuina o el bany sempre amb doble màscara i desinfectant-ho tot després, una decisió que les seues amigues van rebutjar.

Les xarxes socials s’han omplert de missatges de suport a l’estudiant contagiada de covid-19 perquè romangui al pis, mentre han lamentat l’actitud mostrada per la seua companyes de pis.

tracking