SEGRE

La jornada Som Recerca de l'IRBLleida, a Lleida TV

El divendres 27 de novembre a les 21.00 hores, coincidint amb la Nit de la Recerca 2020

Retransmissió de la II Jornada Som Recerca de l'IRBLleida, aquest any dedicada al paper dels pacients en la recerca biomèdica.

Som recerca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'IRBLleida ha organitzat la II Jornada Som Recerca, una jornada en què s'explica la col·laboració de la societat, pacients i entitats en la recerca. Personal investigador de l'IRBLleida i entitats com la Fundació Escleròsi Múltiple, l'AECC-Lleida i Parkinson Lleida ens explicaran com col·laboren conjuntament en els avenços en investigació biomèdica. Comptarà amb la participació de:

  • Anna Macià, investigadora del grup de recerca de Patologia Oncològica de l'IRBLleida i professora lectora de la Unitat de Farmacologia del Departament de Medicina Experimental de la Universitat de Lleida, i Eva Figuera, gerent de l'Associació Espanyola contra el Càncer-Lleida.
  • Luis Brieva, Cap de Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, professor de la UdL i responsable del grup de recerca de Neuroimmunologia de l'IRBLleida, Anna Gil, investigadora del grup de recerca de Neuroimunologia de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, i Sílvia Peralta, infermera de la Fundació Escleròsi Múltiple.
  • Helena Fernández Lago, investigadora principal del grup de recerca GRECS i professora de la UdL, i Jordi Moncusí Vallverdú, secretari de Parkinson Lleida.

En aquest cas la jornada estarà tota gravada i s'emetrà per Lleida TV el divendres 27 de novembre a les 21.00 hores, coincidint amb la Nit de la Recerca 2020. El programa serà presentat per Mariví Chacón. La jornada està impulsada pel Departament de Salut i per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya  (AQUAS).

II Jornada Som Recerca a LleidaTV Divendres, 27 novembre a les 21.00h | Red. 00.00h Red. Dissabte, 28 de novembre a les 13.15h

tracking