SEGRE

El calendari solidari Bombers amb Causa compleix 10 anys

El calendari solidari Bombers amb Causa compleix 10 anys

El calendari solidari Bombers amb Causa compleix 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any, el calendari solidari Bombers amb Causa compleix 10 anys. Per aquest motiu, s’ha creat una edició especial on s’ha fet un recorregut visual per aquests 10 anys d’història solidària recuperant les portades de totes les edicions anteriors.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper i el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, han presentat aquest dimarts l'edició 2021 del calendari, juntament amb en David Colomé, cap dels Bombers de Collbató i un dels impulsors de la iniciativa; la doctora Vanessa Pera, cap de l'Àrea Infantil i Juvenil de Sant Joan de Déu Terres de Lleida i Àngel Montero Carcaboso, investigador en cap de l’equip beneficiari de la beca de recerca a l’Hospital Sant Joan de Déu sobre tumors pediàtrics.

Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu impulsen aquest projecte solidari des de l’any 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat que tenien l’objectiu de recaptar fons per a la recerca en malalties infantils. En les primeres edicions, els fons recaptats van permetre crear la beca d’investigació Bombers amb Causa, que s’atorga cada any per concurs, sota un jurat d’experts, als investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu. A partir de l’edició del 2018, es va començar a destinar part de la recaptació a projectes socials d’acompanyament a infants en risc d’exclusió social, beneficiant-se diferents centres de Sant Joan de Déu a Catalunya. A dia d'avui, Bombers amb Causa ha recaptat més de mig milió d’euros i ha finançat 17 projectes de Sant Joan de Déu.

On puc trobar el calendari solidar

Es pot comprar a la botiga online de l'Obra Social Sant Joan de Déu (BotigaSolidariaSJD.org). Igualment, un any més, hi col·labora la cooperativa Abacus, alguns supermercats BonPreu i diversos establiments locals.

tracking