SEGRE

Continua pujant la velocitat del virus i al pla de Lleida ja se situa en l'1

En el conjunt de Catalunya la taxa Rt es troba en el 0,89, només a una centèsima del límit que marca l'accés al segon tram de la desescalada

El cribratge massiu a Agramunt va acabar ahir amb només tres positius de 1.437 proves en dos dies.

El cribratge massiu a Agramunt va acabar ahir amb només tres positius de 1.437 proves en dos dies.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Velocitat de propagació i risc de rebrot de coronavirus han tornat a pujar aquest dimecres en l'actualització de dades epidemiològiques del departament de Salut. Concretament, la velocitat propagació (Rt) creix tres centèsimes a la regió sanitària del pla de Lleida i ja arriba a l'1, després d'un mes per sota de la unitat. A la regió de l'Alt Pirineu i Aran s'incrementa dos centèsimes, fins al 0,98. En el conjunt de Catalunya la velocitat del virus s'ha accelerat cinc centèsimes en les últimes 24 hores i arriba al 0,89, a només una centèsima del límit de 0,90 marcat pel pla de desescalada del Govern per passar al segon tram de reobertura.

Pel que fa al risc de rebrot, s'incrementa un punt a les comarques de Ponent, fins els 303; dotze punts a les comarques de muntanya, fins els 388, i nou punts al conjunt del territori català, on el risc de rebrot de coronavirus es troba avui en 210 punts.

D'altra banda, l'actualització de dades de Salut notifica un total de 23.450 casos de Covid-19 diagnosticats a la província de Lleida, 72 més que ahir –52 nous contagis al pla i 20 al Pirineu–, mentre que la xifra de morts es manté en 481.

Lleida ciutat suma 30 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores, amb un risc de rebrot de 241 punts i una velocitat de contagi de 0,84, per sota de la mitjana catalana i de la del conjunt de la província.

tracking