SEGRE

LGTBI

L’actor protagonista de "Juno" anuncia que és transsexual

Page ha aprofitat el missatge per recordar la discriminació que continua patint la comunitat trans.

L'actor protagonista de

L'actor protagonista de "Juno" anuncia que és transsexualEFE/WARREN TODA/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elliot Page, que va assolir la fama com a protagonista de "Juno" (2007), ha anunciat aquest dimarts a les xarxes socials que és trans.

"Hola, amics. Vull compartir amb vosaltres que sóc trans (...) i que el meu nom és Elliot", ha dit l’intèrpret abans conegut com a Ellen Page en els seus comptes de Facebook, Instagram i Twitter.

"Em sento afortunat d’escriure això. De ser aquí. En cas d’haver arribat a aquest lloc en la meua vida", ha afegit.

Page ha aprofitat el missatge per recordar la discriminació que continua patint la comunitat trans.

"La veritat és que, malgrat sentir-me profundament feliç ara mateix i de saber quant privilegi tinc, també tinc por", ha comentat amb referència a l’"odi" i "la violència" contra les persones trans.

"Als líders polítics que treballen per criminalitzar les cures de salut als trans i neguen el nostre dret a existir, i a tots aquells que tenen una plataforma de masses i continuen llançant hostilitat a la comunitat trans: teniu sang a les vostres mans", ha assegurat.

"M’agrada ser trans, m’agrada ser queer (...). Us vull i faré tot el possible per canviar aquest món a millor", finalitzava.

Page ha rebut un gran suport aquest dimarts a les xarxes i, per exemple, a Twitter el seu missatge acumula més de 181.000 "m’agrada" i ha estat repiulat en més de 60.000 ocasions en menys d’una hora.

Amb una nominació a l’Òscar per la sorprenent i aclamada comèdia "Juno", Page ha deixat la seua empremta en altres pel·lícules com "Hard Candy" (2005), "Roller Girls" (2009), "Origen" (2010) o les cintes de X-Men "X-Men: La decisió final" (2006) i "X-Men: Dies del futur passat" (2014).

Conegut fora del cinema i la televisió pel seu gran activisme a favor dels drets de la comunitat LGTB, Page ha destacat en els últims temps per la seua participació en la sèrie de Netflix "The Umbrella Academy".

tracking