SEGRE

Successos

La Policia escorcolla la casa del ballarí Rafael Amargo en una batuda contra el tràfic de metamfetamines

La Policia Nacional ha registrat en Madrid la casa del ballarí i coreògraf Rafael Amargo, detingut aquest dilluns en una operació contra una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, en concret metamfetamines, que es manté oberta, per la qual co

La Policia escorcolla la casa del ballarí Rafael Amargo en una batuda contra el tràfic de metamfetamines

La Policia escorcolla la casa del ballarí Rafael Amargo en una batuda contra el tràfic de metamfetaminesEFE/Javier Cebollada/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha registrat en Madrid la casa del ballarí i coreògraf Rafael Amargo, detingut aquest dilluns en una operació contra una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, en concret metamfetamines, que es manté oberta, per la qual cosa no es descarten noves detencions en les pròximes hores.

Fonts de la investigació han indicat a Efe que en una primera actuació policial desenvolupada aquest dilluns van ser detinguts el ballarí, la seua parella i dos persones més.

Amargo ha passat la nit als calabossos de la comissaria de la Policia Nacional de Centro, al carrer de Leganitos, a la capital, i de moment es desconeix quan passarà a disposició judicial.

Aquest dilluns la Policia Nacional va practicar diversos registres, entre ells la casa de l’artista, per obtenir proves en la investigació que segueix oberta i no es descarten més detencions en les pròximes hores.

Les primeres indagacions relacionen presumptament Amargo amb el tràfic de metamfetamines, encara que els investigadors esperen recopilar tot el material confiscat en els registres.

L’operació és sota secret per ordre judicial, si bé les fonts han precisat que Amargo està en principi imputat per un delicte de pertinença a organització criminal i un altre de tràfic d’estupefaents.

Es dóna la circumstància que Rafael Amargo té previst estrenar "Yerma" al madrileny Teatro La Latina aquest dijous, en una revisió molt personal de l’obra de Federico García Lorca.

tracking